19 Ocak 2014 Pazar

KONFETİ PATLATMA

KONFETİ

Parti ve eğlencelerin vazgeçilmezi konfeti ürününün kullanımı oldukça basittir. Çok basit bir sistem ile çalışan konfetinin çalışma prensibi içindeki sıkıştırılmış havayı serbest bırakmaktır. Bunun için konfetinin alt kısmında ufak bir basınçlı tüp bulunmaktadır. Çoğu konfeti alt kısmın çevrilmesi ile patlatırılır. Böylece sıkıştırılmış havayı açığa çıkarmış oluruz. Üst kısımda ki bölmede konfeti kağıtları yer almaktadır. Yüksek basınçlı havanın gücüyle ortama dağılan kağıtlar çeşitlik göstermektedir. 

İçerisindeki kağıt türüne göre değişiklik gösteren konfeti çeşitleri şunlardır; altın konfeti, gümüş metalize konfeti, karılık konfeti, kalp konfeti, gül konfeti, dolar konfeti ve istenilen renklerde üretilen konfeti. Örneğin sadece beyaz kağıt vb.

Konfeti zararsız bir eğlence aracıdır.Sadece patlatıldığı an bir miktar ses çıkarmaktadır. Bu sesten rahatsız olunacak ortamlard patlatılmaması tavsiye edilir.

Not: İçerisinde basınçlı gaz olduğu için konfetiden çıkan kağıtlar hızlı bir şekilde ortama dağılır. İnsanların yüzüne doğru patlatılmaması tavsiye edilmektedir. Aksi halde ufa yaralanmalara sebebiyet verebilir.

Konfeti ürünü hakkında daha geniş bilgiyi www.kutlamamarketi.com adresinden bulabilirsiniz.
İyi Eğlenceler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder